دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۴۰
شهادت رهبر شهید، موج تازه‌ای از بیداری در جهان اسلام آفرید

حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید شهنشاه حسین نقوی گفت: رهبر شهید با شهادت خود روحی تازه در کالبد انقلاب اسلامی دمید و موجی نو از بیداری و استقامت را در جهان اسلام پدید آورد.

به گزارش گروه ترجمۀ خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید شهنشاه حسین نقوی، رئیس ائتلاف جعفریه پاکستان و از خطبای برجسته این کشور، در جریان سفر خود به جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در مراسم تشییع و نماز رهبر شهید، در گفت‌وگو با خبرگزاری حوزه، به تبیین جایگاه انقلاب اسلامی و نقش رهبر شهید در استمرار آن پرداخت.

استکبار جهانی عامل اصلی ظلم و بی‌عدالتی

وی با اشاره به وضعیت کنونی جهان اظهار داشت: سال‌هاست که جهان اسلام، مستضعفان، مظلومان و اقشار محروم، زیر فشار نظام سلطه، قدرت‌های استکباری و حاکمان ستمگر قرار دارند. امروز نیز کشورهایی که از قدرت نظامی، فناوری و امکانات اقتصادی بیشتری برخوردارند، خود را برتر از دیگران می‌پندارند و با تکیه بر نژاد، قومیت، زبان و مرزهای جغرافیایی، زمینه گسترش ظلم، تبعیض و بی‌عدالتی را فراهم کرده‌اند.

این روحانی برجسته پاکستانی افزود: همین تفکر استکباری و نظام طبقاتی، ریشه بسیاری از نابسامانی‌ها و بی‌عدالتی‌های موجود در جهان است و تنها مکتب اسلام می‌تواند راه‌حلی جامع و عادلانه برای برون‌رفت از این بحران‌ها ارائه دهد.

انقلاب اسلامی؛ تجلی عملی آموزه‌های اسلام

وی با بیان اینکه اسلام یک نظام کامل اجتماعی و انسانی را در اختیار بشر قرار داده است، گفت: امام خمینی(ره) با برپایی انقلاب اسلامی، اسلام را از محدوده مباحث نظری و کتاب‌ها خارج کرد و آن را به عرصه عمل و مدیریت جامعه وارد ساخت؛ انقلابی که بر پایه آگاهی، ایمان و بیداری امت اسلامی شکل گرفت.

رهبر شهید؛ احیاگر روح تازه انقلاب

رئیس ائتلاف جعفریه پاکستان با اشاره به نقش رهبر شهید در تداوم این مسیر تصریح کرد: رهبر شهید آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای(ره) با مجاهدت و در نهایت با شهادت خود، روحی تازه به انقلاب اسلامی بخشید. اگر گفته شود امام خمینی(ره) انقلاب را بنیان نهاد و رهبر شهید با خون خود به آن حیاتی دوباره بخشید، سخنی نزدیک به حقیقت خواهد بود.

وی افزود: انقلاب امام خمینی(ره)، انقلاب آگاهی، اندیشه و بیداری بود و رهبر شهید با ایثار، مقاومت و شهادت خود، این مسیر را استحکام بخشید و پیام آن را در عرصه عمل ماندگار ساخت.

ادامه همان راه امام خمینی(ره)

حجت‌الاسلام والمسلمین شهنشاه نقوی خاطرنشان کرد: اگر امروز امام خمینی(ره) در میان ما حضور داشت، همان راهی را می‌پیمود که رهبر شهید پیمود و رهبر شهید نیز با وفاداری کامل، همان مسیر و آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی را دنبال کرد.

شهادت؛ آغاز فصل تازه‌ای از بیداری اسلامی

وی با اشاره به آثار شهادت رهبر شهید گفت: هرچند فقدان ایشان برای امت اسلامی بسیار سنگین و تلخ است، اما شهادت او موجی تازه از امید، بیداری، استقامت و تجدید حیات اسلام را در جهان اسلام پدید آورد. این رخداد، نویدبخش آینده‌ای روشن برای مستضعفان و مظلومان جهان است؛ آینده‌ای که خداوند متعال تحقق آن را وعده داده و رهبر شهید با نثار جان خود، نمونه‌ای روشن از تحقق این وعده الهی را به نمایش گذاشت.

رهبر معظم انقلاب، دلبسته اندیشه‌های علامه اقبال بودند

حجت‌الاسلام والمسلمین سید شهنشاه حسین نقوی در ادامه این گفت‌وگو با اشاره به علاقه عمیق رهبر معظم انقلاب به اندیشه‌های علامه محمد اقبال لاهوری، ابیاتی از اشعار فارسی اقبال را که رهبر معظم انقلاب بارها در سخنرانی‌های خود قرائت کرده‌اند، یادآور شد:

«می‌شناسی معنی کرّار چیست؟

این مقامی از مقامات علی است

امتان را در جهان بی‌ثبات

نیست ممکن جز به کرّاری حیات»

وی گفت: رهبر معظم انقلاب پیوندی عمیق و فکری با اندیشه‌های علامه اقبال داشتند. برای من نیز توفیق بزرگی بود که سخنرانی تاریخی معظم‌له درباره شخصیت و اندیشه‌های علامه اقبال، که در سال ۱۹۸۶ در دانشگاه تهران ایراد شد، به زبان اردو ترجمه کنم. این اثر بعدها از سوی خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران منتشر شد و در پاکستان نیز با استقبال گسترده‌ای روبه‌رو گردید.

این روحانی برجسته پاکستانی افزود: رهبر معظم انقلاب در پایان آن سخنرانی فرموده بودند که اگر امروز علامه اقبال در قید حیات بود، ملت ایران را تحسین می‌کرد و می‌گفت آرمان‌ها و رؤیاهایی که من در اشعار و اندیشه‌هایم ترسیم کرده بودم، امروز به دست ملت ایران جامه عمل پوشیده است.

رئیس ائتلاف جعفریه پاکستان در پایان، از همه شخصیت‌ها، مجاهدان و نیروهایی که در کنار این راه و آرمان ایستادگی کردند، قدردانی کرد و گفت: همه کسانی که نسبت به این خون پاک، این شهادت بزرگ و این نظام الهی وفادار ماندند و با استقامت، شجاعت و مردانگی از آن دفاع کردند، شایسته تقدیر و ستایش‌اند. در عین حال، شهادت رهبر شهید را به امت اسلامی و همه آزادگان جهان صمیمانه تسلیت می‌گویم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha